Gizlilik Politikamız

yeni-giris

Piabet600.com gizlilik politikası uluslararası hukuk standartlarına göre dizayn edilmiş olmakta ve siz değerli takipçilerimize çok daha güvenilir bir platform hazırlamak için editörlerimiz bu noktada büyük bir hassasiyet göstermektedir. Değerli bir yönetici kadrosu ile birlikte yardım blogu olarak hizmet veriyoruz. Ülkemiz bahis sektöründe de hizmetlerini sürdürmekte olan Piabet canlı bahis sitesi çeşitli kriterler ile beraber bu sayfalarda irdeleniyor ve bu objektif kriterlerin sonuçları sizlerle paylaşıyor. Kesinlikle bahis oynatmayan, bahse teşvik edici yazılar barındırmayan yardım blogumuz özgürlükçü bir platform olarak ülkemizin reel gerçeklerinden birisi olan canlı bahis sitesi hakkında bilgilere ulaşmanıza yardımcı olmaktadırlar. Bu süre zarfı içerisinde sitemizde bulunduğunuzda son derece güvenilir bir portföy ile birlikte hizmet alabiliyorsunuz.

Piabet600.Com Kişisel Verileri Koruma Kanun Hükümleri

Piabet600.com sizlerin kişisel verilerini korumayı taahhüt etmektedir. Yönetici kadromuzun sitede kurulduğu andan itibaren devreye sokmuş olduğu 6698 sayılı kişisel verileri koruma kanunu hükümleri birebir icra ediliyor. Kesinlikle bu kanun hükümlerinin dışına çıkmayan yardım blogumuzda değerli takipçilerimize ait olan bütün kişisel veriler yine kanunun vermiş olduğu yetkiler dahilinde değerlendirilmekte ve koruma altına alınmaktadır. Bu korumanın daha sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için editörlerimiz ve teknik kadromuz SSL sertifikalı olan bir web site üstünden sizlere hizmet veriyor. Gerek bilgisayar sürümünde gerekse mobil aplikasyonumuzda güvenlik açığı barınmayan bir yapıya sahibiz. Son derece kaliteli bir altyapı barındırmakta olan sayfalarımızda bilgiler sizlere oldukça hızlı şekilde ulaştırılıyor.

Piabet600.Com Çerez Politikası

Piabet600.com çerez politikası yine kanunlar kapsamında denetlenmekte, değerli takipçilerimiz için daha güvenilir bir zemin oluşturulmaktadır. Bilindiği üzere internette daha kaliteli bir şekilde hizmet verebilmek için bütün web siteleri çerez dediğimiz yazılımlara müracaat etmektedir. Çerezlerin bahisçilerin ve oyuncuların bilgisayarlarına ve telefonlarına bırakılması tamamen onların onayı ile gerçekleşiyor. 5651 sayılı internet ortamında yayın yapan siteleri düzenleyen kanun kapsamında biz yer sağlayıcı olarak hizmet veriyoruz. Vermiş olduğunuz hiçbir bilgiyi sizlere kanıtlamak gibi bir kanuni yükümlülüğünüz bulunmuyor. Ancak buna rağmen editörlerimiz daha güvenilir bir şekilde verilere ulaşabilmeniz adına tüm bilgileri birebir internet sitesini inceleyerek sizlerle paylaşıyor. Sizlerin hangi bilgilere daha yoğun ilgi gösterdiğini hangi sayfalarda daha çok vakit geçirdiğiniz oldukça önemlidir. Böylece yapacak olduğumuz ar-ge çalışmalarında yerleştirmiş olduğumuz çerezlerle elde edilen verilerle birlikte daha kaliteli ve daha nokta atışı olarak hizmet veriliyor. Hangi yaş profilinin siteyi ziyaret ettiği, hangi ülkeden daha çok takipçi çektiğimiz oldukça önemlidir. Böylece sürekli olarak çalışmalar yapıyoruz ve sitemize güncelliyoruz.

Tüm bu detaylarla birlikte sizlerin şikayet, istek ve önerileri de mesajlar kısmından bizlere ulaştırılıyor. Böylece editörlerimiz hiçbir şekilde sizlere ait olan kişisel verileri ve bilgileri hiç kimseyle paylaşmıyor. Tamamen bizim veri tabanımızda bulunan bilgiler ar-ge çalışmalarında kullanılıyor ve sizler için her geçen gün artan bir kalite ile birlikte yardım hizmeti veriyoruz.